posaouevropi

Potrebni su nam KONOBARI I KONOBARICE

  • Van Bih
  • Konobarisanje
  • Objavljeno: 2023-08-08 14:19:34

Potrebna nam je KONOBARICA za rad tokom cele godine u kafiću koji se nalazi u široj okolini Dubrovnika. Potrebno je iskustvo u radu i znanje rada na kafe aparatu. U pitanju je rad u mirnom kafiću, radno vreme je od 7h-14h i od 14h-21h, svaka druga nedelja je radna, tada se radi skraćeno, do 12h. Fiksna neto plata je 1000e+ bakšiš. Ukoliko želite, s obzorom na to da je radno vreme 7h, možete uz pomoć sa poslodavcem pronaći dodatni posao.
Potreban nam je KONOBAR/SERVIR (m/ž) sa EU dokumentima, za rad u Portorožu, na slovenačkom primorju. Posao može biti sezonski ili tokom cele godine. Radno vreme je 9h, u sezoni je 10h radno vreme, a 8h van sezone. Potrebno je iskustvo u poslu konobara u restoranima, dok je znanje stranih jezika prednost. Plata je od 1500e+ deo bakšiša.
Potrebni su nam KONOBARI I KONOBARICE za posao u Sloveniji tokom cele godine. U pitanju je restoran mediteranske kuhinje, obavezno je znanje slovenačkog jezika ili dokaz o pohađanju kursa slovenačkog jezika. Poslodavac ima dva restorana, na lokaciji Ljubljane i okoline, raspored rada u zavisnosti od dogovora. Radi se 175h mesečno. Fiksna neto plata je 1100e+prekovremeni sati, te se može dosta više zaraditi.
Za rad u restoranu na ostrvu Pag, potrebni su nam KONOBARI(m/ž). Potrebno je iskustvo u radu i znanje engleskog jezika, dok je znanje drugih jezika prednost. Početak rada je odmah, a posao traje do 01.10. ili duže po dogovoru sa poslodavcem. U proseku radno vreme je 8h dnevno, dvokratno. Plata u avgustu i septembru mesecu je 1200e. Vrlo dobar i korektan poslodavac, sa kojim već postoji saradnja.
Za posao tokom cele godine u Biogradu na moru, potrebne su nam KONOBARICE-ŠANKERICE. Potrebno je iskustvo u radu na kafe aparatu (tokom zime se priprema 80-100 kafa u smeni) i sipanju pića, služenju. Radno vreme je 8h dnevno, uz jedan slobodan dan nedeljno. Fiksna NETO plata je od 1000-1200e mesečno, prema prikazanom trudu u poslu+ bakšiš+ prekovrmeni sati koji se plaćaju 6e NETO po satu.
Obezbeđeni su smeštaj, radna dozvola i hrana. Pored ovih ponuda, imamo još 200 ponuda za razne poslove.
Za više informacija i apliciranje na poziciju kontaktirajte nas:
Viber/whatsApp: +38163697934
Poruka našoj stranici: Posao u Evropi - EU
e-mail. posao.u.evropi4@gmail.com