Potreban komercijalista

  • Sarajevo-Centar
  • Ostalo
  • Objavljeno: 2022-03-31 13:18:01

O nama:
Pivara i Destilerija Semizburg je jedan od privih i vodećih proizvodžaća craft piva u BiH. Pored piva smo trenutno prvi proizvodžać craft viskija u BiH, viskija koji je već nagrađen zlatnim medaljama na priznatim međunarodnim sajmovima i takmičenjima. Namjera nam je priširiti proizvodnju i prodaju piva u BiH, kao i viskija kako u BiH tako i u inostranstvu.

Opis posla:
Obilazak postojećih i pronalaženje novih kupaca koji su većinom u Sarajevu, komunikacija i unaprijeđenje odnosa sa sa postojećim kupcima, analiza i istraživanje tržišta, pronalaženje novih kupaca u BiH i šire, redovno izvještavanje o prodajnim rezultatima i aktivnostima, sudjelovanje u planiranju prodajnih aktivnosti i analiza ostvarenih rezultata, odgovornost za realizaciju ciljeva prodaje, vođenje brige o naplati.

Nudimo:
Osnovnu platu i postotak od prodaje.

Od kandidata očekujemo:
Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima; vozačku dozvolu B kategorije, komunikativnost i kvalitetne pregovaračke sposobnosti, sposobnost na brzo uklapanje u zasićeno tržište, samostalnost, odgovornost i predanost poslu, usmjerenost na ciljeve i zadatke.

Prijave slati mejlom na info@semizburg.ba